Kontakt

Smo podjetje z 15 letno tradicijo izdelave kuhinjskih pultov,
 

ter ostalih kuhinjskih, kopalniških ter laboratorijskih elementov iz kompozitnih materialov (Kerrock). Naša glavna dejavnost je izdelava, predelava in montaža kuhinjskih pultov, pomivalnikov, kopalniških umivalnikov in ostalih elementov iz Kerrocka.
Na trgu nastopamo kot nosilci in pod izvajalci del. Veliko izdelkov izvažamo v države EU. Naši izdelki so poleg stanovanjskih in poslovnih objektov vgrajeni tudi na različnih ladjah, vse od manjših jadrnic, jaht, trajektih pa tja do križark. Pomemben segment našega dela pokriva tudi opremljanje medicinskih centrov, poslovno stanovanjskih objektov, hotelov in vrtcev.

Stopite v kontakt z nami

Vsa vaša vprašanja so vedno dobrodošla!

Upam da bo TRADICIJA  ostala naše vodilo še naprej.

Tradicija družinske mizarske obrti sega v daljno leto 1923, ko je pričel z dejavnostjo moj dedek Jože Plut. Njegova začetniška zagnanost se je hitro obrestovala. Postal je znan kot zanesljiv, natančen ter priznan mizarski obrtnik. Izdelovali so stavbno pohištvo, spalnice, kuhinje ter ostalo pohištvo po naročilu. Svoje znanje je uspešno prenašal na zaposlene ter vajence. Veliko teh je kasneje uspešno nadaljevalo lastno mizarsko dejavnost.

Leta 1946 se mu je kot sedmi rojeni otrok, rodil moj oče. Po tradiciji je dobil ime Jože. Bil je edini moški potomec ter  kot se je za tiste čase spodobilo, bil takoj določen za naslednika. Svoje poslanstvo je tudi uspešno začel nadaljevati leta 1969. Že na začetku je spoznal, da brez  dobrih strojev ni dobrih izdelkov. Pospešeno je vlagal v moderno tehnologijo.

Leta 1977 sem se rodil jaz. Spet se ponavlja tradicija. Ime mi je Jože in tudi jaz sem končal mizarsko šolo. Oče je moral leta 1987, zaradi  zdravstvenih razlogov predčasno v pokoj.

Delavnico sem prevzel leta 2004.Takoj sem spoznal, da je minil čas splošnih mizarjev. Specializiral sem se za izdelavo kuhinj še posebej kuhinjskih pultov iz kompozitnih materialov.

Zaradi same potrebe po kvalitetnih izdelkih sem bil primoran začeti  velik investicijski ciklus, katerega sem zaključil leta 2009. Odločil sem se za nakup več računalniško podprtih strojev. Proizvodnja sodi med najbolj tehnološko opremljene iz vidika strokovnih kot tudi okoljskih standardov. Kompleten ciklus izdelave izdelkov se odvija na novih strojih.
Na trgu nastopamo kot nosilci ali pa tudi kot pod izvajalci. Veliko izdelkov izvažamo v države EU. Naši izdelki so vgrajeni na različnih ladjah, od malih jadrnic, jaht, trajektov pa tja do križark. Pomemben segment nam tudi predstavlja oprema medicinskih centrov, poslovno stanovanjskih objektov, hotelov ,vrtcev…….


Na koncu ne pozabimo tradicije, ki se veje skozi celo predstavitev. Sem oče treh fantov.

Najboljši način da nas kontaktirate

Ime *
Telefon *
+386
Search
    Email *
    VPRAŠANJE *